nb1.hu

Légiósok: Eppel Márton győztes gólt lőtt – videó

A szombati játéknapon több magyar játékos is pályára lépett.

A Budapest Honvéddal bajnoki aranyat és gólkirályi címet ünneplő Eppel Márton a harmadik mérkőzésén megszerezte első gólját új csapatában. A 32 éves támadó október végén igazolt a lengyel élvonalban szereplő Warta Poznan együtteséhez és azóta mindig kezdőként lépett pályára. Eppel a Widzew Lódz otthonában a 20. percben megszerezte a győzelmet jelentő gólt, íme a meccs összefoglalója:

A német másodosztály 12. fordulójában a Hamburg a Magdeburgot látta vendégül. Németh András a 84. percben lépett pályára csereként, de újabb gól nem született, maradt a 2-0 a kikötővárosiaknak.

Az olasz másodosztályban a Pisa középpályása, Nagy Ádám a 91. percben lépett pályára, és tartotta meg az 1-1-es eredményt a Como ellen.

A Sepsiszentgyörgy gól nélküli döntetlent játszott a 8 tétmeccs óta veretlen Petrolullal, Kecskés Ákos végigjátszotta a mérkőzést, Varga Roland a 75. percben állt be.

A belga másodosztályban a Lommel az Anderlecht U23 otthonában 1-1-es döntetlen játszott, Vancsa Zalán végig a pályán volt.

A Servette a második helyen álló Zürich otthonában 2-0-ra nyert, Bolla Bendegúzt a 61. percben cserélték be.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC