nb1.hu

Légiósok: Csinger gólpassza három pontot ért, Németh ismét pályára lépett

Mocsi Attila végig a pályán volt a Galatasaray elleni rangadón.

ANGLIA

Kerkez Milos csereként beállva először örülhetett győztes mérkőzésnek a Bournemouth színeiben, a magyar szélső a 82. percben lépett pályára és segített megőrizni a 2-1-es előnyt a Burnley ellen.

A Barnsley középpályása, Callum Styles kénytelen volt kihagyni a Fleetwood elleni találkozót, mert az előző bajnokin begyűjtötte a szezonbeli ötödik sárga lapját. A mérkőzés 2-2-es döntetlennel zárult.

Hegyi Krisztián volt a cserekapus, a StevenageDerby County (3-1) harmadosztályú összecsapáson.

NÉMETORSZÁG

Az RB Leipzig 6-0-ra elpáholta a Kölnt a Bundesliga kilencedik fordulójában, Gulácsi Péter volt a cserekapus, Willi Orbán pedig hamarosan ismét visszatérhet a keretbe.

Szalai Attila ismét a cserepadon ült a Hoffenheim a Stuttgart elleni, 3-2-re megnyert bajnokin. Az Union Berlin középpályása, Schäfer András még mindig sérült, a Werder Bremen 2-0-ra győzött a fővárosiak ellen.

A másodosztályban a Hamburg támadója, Németh András már ott volt a cserepadon a Kaiserslautern ellen, a 20 éves játékos még az U21-es Eb-selejtezőn sérült meg, és úgy volt, hogy még néhány hetet ki kell hagynia. Németh a 63. percben állt be 3-1-es hátrányban, és egyből megváltozott a vendégek támadójátéka: 12 perccel később már 3-3 állt az eredményjelzőn. Utána rengeteg helyzet volt mindkét oldalon, de újabb gól nem született.

OLASZORSZÁG

Az Ascoli otthonában nyert 3-1-re a Serie B listavezetője, Balogh Botond kisebb bokasérülés miatt nem volt ott a Parma keretében.

EGYÉB BAJNOKSÁGOK

Ott volt a török Rizespor kezdőcsapatában Mocsi Attila a Galatasaray elleni bajnokin. A tavalyi bajnok 1-0-ra nyert és továbbra is vezeti a bajnokságot.

A DAC 1904 2-1-re nyert a Nagymihály ellen, Csinger Márk jegyezte a második találat gólpasszát, de sajnos a 73. percben agyrázkódás gyanújával le kellett cserélni – írták a klub honlapján.

Eppel Márton kezdőként lépett pályára a Warta Poznan csapatában, a lengyel élvonal 13. fordulójában. A 72. percben, 1-1-es állásnál cserélték le és az eredmény utána már nem változott.

A horvát másodosztályú Solinban Lovrencsics Gergő végig a pályán volt a Bijelo Brdo elleni találkozón, ami 1-1 lett.

Japánban nem volt ott a keretben Vécsei Bálint, a Kobe középpályása.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC