nb1.hu

Lecsapott a Kisvárda egyik legjobbjára a Nyíregyháza

A cseh légiós marad az NB I-ben.

Az NB I-től búcsúzó Kisvárda egyik legjobbja, Jaroslav Navrátil a Nyíregyháza Spartacusban folytatja pályafutását. A 32 éves cseh futballista a jobb oldalon mind védekezésben, mind támadásban bevethető.

Navrátil több mint hét évig a holland élvonalban játszott, majd 2020-tól a Kisvárda labdarúgója volt. A cseh szélső tagja volt a 2022-ben bajnoki ezüstérmet szerzett és az Európa-konferencialiga-szereplést kiharcoló csapatnak, a nemzetközi porondon mind a négy selejtezőmérkőzésen pályára lépett. A 2021-es és az idei Magyar Kupa-elődöntős csapatban is szerepelt, a kupában összesen 13 meccsen lépett pályára és két gólt szerzett. Navrátil 134 tétmérkőzésen játszott kisvárdai színekben és azokon 17 gólt ért el, és szívesen írt alá a nyíregyházi csapathoz.

„Játszottam már korábban a Nyíregyháza ellen edzőmérkőzésen, és követtem eredményeiket. Úgy gondolom egy nagyon jó csapat, amit a másodosztályban bizonyítottak is, nagy különbséggel nyerték a szezont. Vannak ismerősök, Kovácsréti Márkkal futballoztam együtt, úgy érzem remek szakmai stáb dolgozik a klubnál, ezért is fogadtam el az ajánlatot.”

Jaroslav Navrátillal két éves szerződést kötött a Szpari.

Légióst igazolt a Nyíregyháza, sztárokat felvonultató csapat is vár az Újpestre

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC