nb1.hu

Langért az NB I-ből is érdeklődnek, Horváth az FTC helyett Újpesre igazol?

Magyar játékosok térhetnek haza külföldről.

Több csapat is érdeklődik Lang Ádám iránt.

A magyar válogatott keretéből kimaradt 31 éves hátvéd ebben a szezonban két meccsen mindössze 11 percnyi játéklehetőséget kapott a ciprusi Omoniában, kiszorult a kezdőcsapatból, így felmerült a hír, hogy távozhat.

Volt pletyka arról, hogy hazatérhet korábbi klubjába, az ETO-ba, ám ezt cáfolta az nso.hu-nak a menedzsere, Illés Zoltán.

Vannak érdeklődések, külföldről és itthonról is. Az NB I-ből három csapat is érdeklődött, de az ETO, mellyel hírbe hozták Ádámot, nincs köztük. Azonban mivel a legtöbb szóba jöhető országban már csak napok vannak hátra a nyári átigazolási időszakból, kis esélyt látok arra, hogy még most létrejöhet az átigazolás. Abban bízom, az Omoniában is bizonyítani tudja az őszi szezonban, hogy lehet rá számítani.”

Horváth Krisztoferrel kapcsolatban korábban mi is beszámoltunk arról, hogy elhagyhatja az olasz Torinót és a Ferencvárosba igazolhat.

Ismét visszatérhet az NB I-be a magyar válogatott játékos – sajtóhír

A csakfoci.hu most arról írt, hogy a válogatott keretébe ismét behívott 22 éves támadó középpályás nem a zöld-fehéreket választja, hiszen ott nem lenne garantált számára a folyamatos játéklehetőség – helyette vagy az Újpestbe szerződhet, vagy egy külföldi megkeresésre mondhat igent.

Az ulloi129.hu úgy tudja, hogy Horváth valóban túl nagy konkurenciát érez a Ferencvárosnál, és legkésőbb a következő héten kiderül, hol folytatja.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC