nb1.hu

Kuznyecov elmondta, milyen játékosok érkezhetnek a DVTK-hoz

Egy fiatal kapus nagy esélyt kap.

A Diósgyőr újoncként vágott neki az NB I-nek ebben a szezonban. Kuznyecov Szergej tanítványai tizenhét meccs alatt huszonnégy pontot szereztek, így a hetedik helyről várhatják a folytatást. A vezetőedző a klubhonlapnak adott egy interjút, amelyben bejelentette, hogy Bánhegyi Bogdán visszatér a csapathoz.

„Bánhegyi Bogdán ősszel a kooperációs kölcsön keretében Kazincbarcikán készült, tavasszal hozzánk csatlakozik, illetve több fiatal játékos látogatta hosszabb-rövidebb ideig az első csapat edzését, hogy testközelből figyeljük a teljesítményüket. Ez így lesz tavasszal is, és majd meglátjuk, mennyit fejlődtek” – mondta a tréner.

A 19 esztendős kapus az ősszel öt NB II-es meccsen őrizte a Barcika kapuját, emellett a DVTK második csapatában hat NB III-as bajnokin jutott szóhoz.

Kuznyecov a téli átigazolási tervekkel kapcsolatban szintén mondott részleteket:

„A csapat alapja megvan, de természetesen szeretnénk igazolni annak érdekében, hogy a saját játékstílusunkat tudjuk játszani, és néhány olyan labdarúgót hozni, akik fel merik vállalni a bátor támadójátékot, és megfelelnek az elvárásainknak” – fogalmazott a szakember.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC