nb1.hu

Kupagyőztes középpályást igazolt a Kecskemét, az Újpest újabb érkezőt jelentett be

Megvan a KTE harmadik nyári érkezője.

KECSKEMÉT

Zajlik a csapatépítés a Kecskemétnél. Az NB I-es klub ezúttal Kovács Barnabás érkezését jelentette be. A 21 éves középpályás a Zalaegerszegtől érkezik a lila-fehér gárdához. Kovács 2023-ban kupagyőzelmet ünnepelhetett a ZTE-vel.

„A váltás lehetősége már a bajnokság végén felvetődött, a KTE éreztette velem, hogy meg akar szerezni, amin a több játéklehetőség érdekében el is gondolkodtam természetesen a menedzseremmel és a családommal. Úgy érzem, hogy ez volt a jó döntés. Mindig lépésről lépésre haladok, így vagyok ezzel most is. A csapattal természetesen szeretném elérni az elvárt célt, segíteni leginkább gólokkal és gólpasszokkal tudok a magam részéről ebben, ezen leszek. A KTE projektje nagyon szimpatikus volt számomra, mindezt úgy vázolta fel a vezetőség és a vezetőedző, hogy abban engem képzeltek el, ez volt a döntő érv a klubváltás során” – mondta Kovács a kecskeméti klubhonlapnak.

kecskemetite.hu

A KTE korábban Papp Milán és Kotula Máté leigazolásáról számolt be.

ÚJPEST

Zajlik az élet az Újpest csapatánál. Korábban Bese Barnabással állapodtak meg a fővárosiak, most pedig az dőlt el, hogy Dénes Adrián is az újpesti gárdában folytatja a karrierjét. Dénes a támadósor több posztján is bevethető.

„Ő egy fiatal, magyar játékos, aki előtt komoly jövő állhat és hosszú távon is segítségére lehet az Újpestnek és a magyar labdarúgásnak is. Meg szeretnénk adni neki az esélyt, hogy bizonyítson, és hogy lépésről lépésre be tudja verekedni magát majd a kezdő csapatba”mondta az Újpest FC ügyvezető igazgatója, Benczédi Balázs.

Dénes Adrián a Fiorentina gárdájától igazolt az Újpesthez.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC