nb1.hu

Kulcsfontosságú játékos van visszatérőben a Vasasnál

Ebben a bajnokságban még nem lépett pályára.

A Merkantil Bank Liga harmadik helyéről várja a folytatást a feljutásra esélyes Vasas, mindössze egy ponttal lemaradva az éllovas Szentlőrinctől. Az angyalföldi csapatot az utóbbi két bajnoki mérkőzésen László András irányította megbízott vezetőedzőként, miután Gera Zoltán távozott.

A klub vezetői a háttérben teljes erőbedobással dolgoznak azon, hogy minél hamarabb megtalálják az új vezetőedzőt. Mint korábban jeleztük, szerdán intenzív tárgyalások kezdődtek Pintér Attilával, a korábbi szövetségi kapitánnyal, de a KTE jelenlegi vezetőedzője, Szabó István is szóba került. Rajtuk kívül Bódog Tamás neve is felmerült, aki legutóbb a Hertha BSC-nél dolgozott Dárdai Pál segítőjeként.

Miközben Nagy Miklós sportigazgató folytatja a tárgyalásokat, László András vezetésével a játékosok gőzerővel készülnek a Nyíregyháza elleni Magyar Kupa-meccsre, valamint a közelgő bajnoki találkozókra.

További fontos hír a Vasas háza tájáról, hogy egyre közelebb van a sérüléssel küzdő Berecz Zsombor visszatérése. A csapatkapitány ebben a bajnokságban még nem tudott pályára lépni, de már napok óta együtt edz a társaival.

A csütörtöki edzésről készült felvételek alapján látható, hogy egyre jobb hangulatban vesz részt a tréningeken. Ezért nem kizárt, hogy már a jövő heti mérkőzéseken a meccskeret tagja lehet.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC