nb1.hu

KTE-ZTE: Szabó a szurkolókat méltatta, Márton vitatható bírói döntésről beszélt

A kecskeméti edző elárulta, mi hangzott el az öltözőben a szünetben.

A Kecskemét 2-1-es győzelemmel zárta a Zalaegerszeg elleni bajnokiját vasárnap az NB I-ben, ezzel Szabó István legénysége a hatodik helyen végzett.

Kecskemét-ZTE: nagyot fordítottak és előztek a lilák

A meccs után Szabó elárulta, hogy mi hangzott el a kecskeméti öltözőben a szünetben, míg Márton Gábor szerint egy jogos tizenegyest nem kapott meg a ZTE.

Szabó István: „Az első félidőben azt éreztem, hogy nagy teher van rajtunk. Lassan játszottunk, nehezen építettük a támadásainkat és a helyzetünket Sajbán gyönyörű gólja is nehezebbé tette. A szünetben nyugtattam a srácokat. „Szép szó vasajtót nyit” ahogy szoktam mondani. Hangsúlyoztam a játékosaimnak, hogy szívvel játszanak, ha már nem megy a futás lábbal, fussanak szívvel. Gratulálok a Zalaegerszegnek a nagyszerű tavaszi meneteléséhez, de úgy érzem, ma legalább egy góllal jobbak voltunk. Nehéz éven vagyunk túl, le a kalappal a tulajdonos úr és a vezetőség előtt. Akkor is mellettünk álltak, amikor nem jöttek az eredmények, bíztak bennünk és ez hosszú távon mindig kifizetődik. A stábom is nagyon odatette magát. Volt, amikor három játékost is adtunk a válogatottnak, most Horváth Krisztofer az Európa-bajnokságra készülhet. Amit még ki szeretnék emelni, az a szurkolótáborunk. Fantasztikusak, mindig mögöttünk állnak. A mostani meccs végén is a csapat együtt élt a drukkerekkel, ezt kecskemétiként mindig öröm látni nekem. Mindent összevetve, megérdemeljük, hogy a felsőházban zártuk a bajnokságot!” (kecskemetite.hu)

Márton Gábor: „Az első félidőt uraltuk, és a másodikban is megvoltak a lehetőségeink. Volt egy tizenegyes szituáció is, amit a meccs végén visszanéztem. Nem tudom, hogy mi ér büntetőt, ezek szerint semmi. Azt gondolom, nem érdemeltünk vereséget. Keserű a szánk íze, mert közelebb álltunk a győzelemhez, mint az ellenfelünk. A statisztika is ezt mutatja, de a számok nem jelentenek semmit. Nagyszerű tavaszt produkáltunk, bónusz lett volna, ha elérjük egy mai sikerrel a 6. helyet. A csapat többet érdemelt volna, mint a 9. hely.” (kecskemetite.hu)

nb1 Tabella M GY D V GK P
1.Ferencvárosi TC4 4 0 0 5 12
2.Puskás Akadémia FC5 4 0 1 4 12
3.Paksi FC5 3 1 1 1 10
4.Újpest FC6 3 0 3 5 9
5.MTK Budapest5 3 0 2 3 9
6.Fehérvár FC6 2 3 1 0 9
7.DVTK6 2 2 2 -2 8
8.DVSC5 2 1 2 1 7
9.Kecskeméti TE6 1 2 3 -3 5
10.ZTE FC5 1 1 3 -2 4
11.Nyíregyháza Spartacus FC6 1 1 4 -6 4
12.ETO FC Győr5 0 1 4 -6 1

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC