nb1.hu

KTE-DVSC: megdicsérte egymást a két vezetőedző, Dzsudzsák Balázs is kapott egy bókot

Alaposan elemzést adtak a szakmai vezetők az ellenfélről.

Az OTP Bank Liga harmadik fordulója péntek este a KTE-DVSC mérkőzéssel kezdődik. A hazai csapatnak mindenképpen szüksége van a három pontra, mert kissé beragadt a rajtnál. A vendégek eddig egyszer léptek pályára a mostani szezonban, akkor viszont magabiztosan győztek.

KECSKEMÉT

A Kecskemét az első fordulóban hazai pályán 0-0-s döntetlent játszott a Fehérvár ellen. A második fordulóban is volt esélyük a pontszerzésre Szabó István játékosainak, de végül az FTC nyert 1-0-ra a Népligetben. A KTE szakmai vezetője elismerően beszélt a meccs előtt kollégájáról és a csapatáról.

„Amióta Szrdjan Blagojevics irányítja a Debrecent, nagyon komoly játékfilozófiát alakított ki a klubnál, immár lassan két éve. Nem számítunk másra most sem. Győrben is láthattuk, hogy a saját stílusukhoz ragaszkodnak. Egészen mélyről hozzák ki a labdát és építik a játékot, labdavesztésnél azonnal visszatámadnak. Ezt várom most is. Természetesen készültünk erre, és nagyon bízom benne, hogy meg tudjuk akadályozni a jó játékukat. Egyéni képességekben is nagyon jó kvalitású játékosaik vannak. Szuhodovszki Somát testközelből is ismerhetjük.

A széleken is jól egy az egyben játszanak, középen jól tartják a labdákat, és Dzsudzsák Balázs pontrúgásaival, illetve a csapat összefogásával komoly veszélyt jelentenek. Minden csapatnak vannak hiányosságai, a Győr is tudott helyzeteket kialakítani ellenük, ebben bízunk mi is. Nehéz találkozóra számítok, az NB I-ben nincs könnyű mérkőzés, de szeretnénk itthon tartani a pontokat.”

DEBRECEN

A DVSC eddig csak egy meccset játszott, de akkor magabiztosan, 3-0-ra győzött az újonc ETO otthonában. Szrdjan Blagojevics vezetőedző a meccs felvezetőjeként arról beszélt, hogy a csapata még nincs teljesen kész.

„Csak most kezdődött a bajnokság, és most következik a második lépés. A bajnokság olyan, mint egy maraton, nem pedig egy 100 méteres sprint. Úgy vélem, hogy még a felkészülési folyamatban vagyunk, mivel vannak olyan játékosaink, akik még nem állnak teljesen készen, vagy nem teljesen tudják, hogy mit is várunk el tőlük. Voltak távozók, akikkel sokáig dolgoztunk együtt, és vannak újonnan érkezett labdarúgók, akiknek időre van szükségük a beilleszkedéshez és a felkészüléshez. Van néhány sérült játékosunk is, akik még felépülés alatt állnak. Ebben a helyzetben is igyekszünk felvenni a versenyt, de nehéz feladat vár ránk Kecskeméten.

Függetlenül attól, hogy milyen csapattal vágnak neki a bajnokságnak, nagyon jó játékosaik vannak, és mindig sikerül jól felépíteniük az új gárdát. Mindig nehéz ellenük játszani, így most is egy megterhelő mérkőzésre számítok egy szervezett együttes ellen, amelyet egy remek edző irányít. Örülök, hogy új pályájuk van, így szerintem sokkal jobb lesz Kecskeméten játszani.”

A mérkőzés péntek este 18:50-kor kezdődik.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC