nb1.hu

Közel a megegyezés, a magyar válogatott játékos korábbi angol bajnokcsapatnál folytathatja

Callum Styles hat év után végleg távozik a Barnsley-tól.

A League One első fordulójában elszenvedett vereség után a Barnsley 2-1-re nyert a Lincoln City otthonában. Callum Styles, az angol harmadosztályú csapat magyar válogatott légiósa egyik találkozón sem volt meccskeretben, mert brit sajtóhírek szerint hamarosan eligazol.

A 24 éves középpályásra a Championship-ben szereplő West Bromwich Albion figyelt fel és már ideje zajlanak a tárgyalások Styles szerződtetéséről. Korábban írtunk róla, hogy a magyar játékostól a Barnsley a piaci áránál jóval olcsóbban is megválna, de állítólag nem raktak ennyire akciós árcédulát a több poszton is vethető labdarúgóra. Igaz, néhány hete még úgy volt, hogy Styles nem tervez eligazolni.

A magyar válogatott középpályását csapatkapitányi karszalaggal marasztalják

Azóta viszont egyszer sem volt ott a Barnsley keretében a magyar játékos, akit birminghami klub pedig mihamarabb szeretné a soraiban tudni. Styles ára továbbra is 2 millió font környékén mozog, de könnyen lehet, hogy Modou Faal játékjogát is bevonják az üzletbe. A West Brom 21 éves gambiai támadójának értéke 225 ezer euró a Transfermarkt szerint, ennyivel is kevesebbet kéne fizetnie a birminghami csapatnak a magyar középpályásért.

Több angol hírforrás is arról ír, hogy szóban már mindenben megegyeztek a felek. Callum Styles hat év után hagyja el a Barnsley csapatát és hamarosan bejelenthetik új klubjánál.

Edzője megindokolta, miért nem játszott a magyar válogatott játékos

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC