nb1.hu

Korábbi FTC-játékost igazolt a PMFC, szerződéshosszabbításokat jelentett be a Puskás Akadémia

Megvan az újonc első nyári érkezője.

PMFC

Az NB I-be feljutott Pécs női futballcsapata leigazolta Chandra Bednart. A 34 éves kapusnak nem idegen a magyar közeg, hiszen korábban a Ferencvárosban játszott. A kanadai-svéd kettős állampolgárságú játékos az előző idényben a szaúdi Al-Ulal FC-vel lett bajnok.

„Pécsre érkezve egyből beleszerettem a városba és a PMFC-be. Hihetetlen kedves fogadtatásban részesültem, a tárgyalások során megmutatták nekem a stadiont is, ahol körültekintve egyből elhatároztam magam, hogy a Pécset szeretném erősíteni. Úgy érzem, profi karrierem szempontjából a legjobb döntést hoztam, ráadásul nemrég felvételt nyertem az egyetem pszichológia mesterszakára, a futball mellett pedig a tanulmányaimat is helyben tudom végezni. Izgatott vagyok a ránk váró közös munka kapcsán, ugyanakkor bizakodóan tekintek az előttünk álló időszakra. Fiatal csapattársaimnak szeretnék stabilitást nyújtani, annak érdekében, hogy eredményesen szerepeljünk az élvonalban” – idézi a pmfc.hu Bednart, aki karrierje során már négyszer ünnepelhetett bajnoki címet.

PUSKÁS AKADÉMIA

A felcsúti klubhonlap arról számolt be, hogy a vezetőség Mayer Zsófia és Pécsi Dóra szerződését is meghosszabbította, mindkét játékos új kontraktusa 2026-ig szól.

„Természetes, hogy maradok, Magyarországon belül egyébként sem igazolnék el sehová. Sokat kaptam a Puskástól, három éve vagyok itt, egyénileg, taktikai szempontból is nagyon sokat fejlődtem. Már csak az kellene, hogy a három nagy ellenfél ellen is be tudjuk húzni a meccseket, akkor teljes lenne az örömöm. De talán erre is sor kerül a következő idényben” – fogalmazott Mayer.

A Puskás Akadémia negyedik lett idén az NB I-ben.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC