nb1.hu

Korábbi El-ellenfelének vezetőedzőjét ajánlották a Ferencvárosnak

Fehérorosz tréner lesz az FTC edzője?

Sajtóértesülések szerint Oroszországból érkezhet a Ferencváros következő vezetőedzője. Viktor Goncsarenko a csapataival többször is megfordult a Bajnokok Ligájában és az Európa-liga csoportköreiben.

A sport-express.ru információi szerint az orosz élvonaltól búcsúzó Ural Jekatyerinburg együttesétől távozó Viktor Goncsarenko lehet a Ferencváros új vezetőedzője. A forrás szerint a 46 éves fehérorosz szakember neve már 2021 decemberében, Sztanyiszlav Csercseszov érkezése előtt felmerült a Fradinál, de akkor (még) az orosz válogatott korábbi szövetségi kapitányára esett a választás.

Viktor Goncsarenko edzői pályafutását 2007-ben kezdte, a játékosként két bajnoki címet nyert BATE Boriszovnál. 2013 októberében az orosz Kuban Krasznodarhoz került, majd néhány évvel később leült a CSZKA Moszkva kispadjára, ahol négy és fél szezonon keresztül edzősködött. A rutinos fehérorosz tréner 2019-ben hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a Szergej Rebrov által irányított Ferencvárostól, majd két hétre rá gól nélküli döntetlent játszott egymással a két együttes az Európa-liga csoportkörében.

A hírt az ulloi129.hu is megerősítette, miszerint Goncsarenkót az ügynöke beajánlotta a Ferencvároshoz.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC