nb1.hu

Konferencia-liga: a Vidi edzője nem köntörfalazott

Nehézségekről is beszélt Pető Tamás.

A Vidi a Konferencia-liga selejtezőjének második körében a Sumqayittal találkozik. A párharc első meccse csütörtökön 18 órakor kezdődik az azeri csapat otthonában. Korábban már írtunk arról, hogy a fehérváriak utazása nem volt zökkenőmentes.

Konferencia Liga: probléma a Vidi utazásával

A nehézségek ellenére a fehérváriak magyar idő szerint 17 órakor megérkeztek a bakui nemzetközi repülőtérre. A késés átírta a forgatókönyvet, mivel a Sumqayit stadionjában tervezett szerda esti edzés helyett csütörtökön délelőtt Bakuban tart majd átmozgató tréninget a szakmai stáb a játékosoknak.

A mérkőzés előtt Pető Tamás nyilatkozott a Vidi hivatalos oldalának. A vezetőedző nem köntörfalazott, mivel kijelentette, hogy nyerni szeretnének.

„Úgy tekintek erre a mérkőzésre, hogy jó erőfelmérő lesz számunkra, nyerni szeretnénk csütörtök este. Abban bízom, hogy stabil játékot tudunk majd mutatni. Szeretném, ha a stabilitásunkat kreativitással is meg tudnánk tölteni – ez a tervünk az előttünk álló szezonra, természetesen ezen még a jövőben is kell dolgoznunk, de az elmúlt hetek munkáját nagyon pozitívnak értékelem. Nem volt egyszerű feltérképezni a Sumqayitot, hiszen a játékosaik nagy része kicserélődött a nyáron. Megnéztük több edzőmérkőzésüket, azokon láttuk, hogy szervezett csapatuk van, az új játékosaik minőséget képviselnek. A hazai pálya nekik kedvez, mi pedig egy nagyon hosszú utazás végén értünk Azerbajdzsánba, de remélem, hogy a játékosaink ki tudják magukat pihenni és megfelelő állapotban tudnak majd pályára lépni. A meccsnap délelőttjén még tartunk egy átmozgató edzést, este pedig megpróbálunk minél jobb eredményt elérni, nagyon bízom a győzelmünkben” – mondta Pető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC