nb1.hu

Komáromi György: A Fradi otthonában mindig motiváló pályára lépni

A Puskás Akadémia fiatal szélsője, Komáromi György a klub honlapjának adott interjút a Ferencváros elleni mérkőzés előtt.

A felkészülés folyamán sérülést szenvedett Komáromi György, aki az első két fordulóban 36 percet kapott Hornyák Zsolttól a Diósgyőr, valamint az Újpest ellen. A Puskás Akadémia honlapjának adott interjúban a 21 éves játékos nyilatkozott a Fradi elleni találkozót megelőzően.

„Vissza szoktam nézni a jeleneteimet, a Fradi elleni meccsek benne vannak, mert ellenük általában jól megy a játék. Remélem a most hétvégi találkozó is jól fog sikerülni.”

Elmondása szerint a csapatszellem, illetve a hozzáállás segíthet rajtuk a vasárnapi bajnokin. Számára mindig plusz motivációt jelent a Ferencváros otthonában pályára lépni, hiszen mindig fantasztikus a körítés.

„A győzelemhez jó csapatszellem kell, és olyan hozzáállás, mint Diósgyőrben, vagy az Újpest elleni első félidőben. Ha ezek megvannak, meg tudjuk szorongatni a Ferencvárost. Egy több, mint 30-szoros magyar bajnok csapat otthonában, egy ilyen stadionban, ennyi néző előtt mindig plusz motiváció pályára lépni.”

Komáromi említette, hogy a felcsútiaknál inkább távozók voltak a nyáron, míg a bajnoki címvédő több futballistát szerződtetett. Ugyanakkor ezzel nem szabad foglalkozni, csak a saját játékukra koncentrálnak. A tehetséges szélső elismerte, hogy 100%-os állapotban van, sérülése már a múlté.

„Most már 100%-os vagyok, az első két mérkőzésen az edző is úgy gondolta, hogy jobb ha nem kapok annyi szerepet – nehogy rásérüljek. Ha a mester berak, akkor próbálok bizonyítani.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC