nb1.hu

Klubváltása után merész célokat fogalmazott meg Sallai Roland

Édesapja nem félti a magyar válogatott játékost.

Pénteken biztossá vált, hogy Sallai Roland a török Galatasaray csapatában folytatja a karrierjét. Nemrég beszámoltunk arról, hogy a transzfer után a török lapok kiemelten foglalkoztak a magyar válogatott labdarúgóval:

Sok dicséretet, de egy kis kritikát is kapott Sallai Roland

Sallai a Galatasaray YouTube-csatornájának elmondta, szeretne El-győzelmet és bajnoki címet is ünnepelni új együttesével.

„Örülök, hogy itt lehetek. Hiszem, hogy együtt nagy dolgokat viszünk majd véghez. Mindenekelőtt az a célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot. Az Európa-ligában pedig szeretnénk eljutni a döntőbe és ott is a magasba emelni a trófeát!” – idézi az nso.hu a 27 éves futballistát.

Sallai Roland édesapja, Sallai Tibor az M1 aktuális csatornájának osztotta meg a gondolatait a klubváltással kapcsolatban – olvasható az MTI hírében.

„Roland erős gyerek, szereti a kihívásokat. Freiburgban is sokkal nehezebb helyzete volt magyarként, mint a német játékosoknak, tehát neki állandóan meg kellett küzdenie, hogy kezdőjátékos legyen. Nem féltem ettől az új kihívástól. Biztos vagyok benne, hogy meg fogja vívni ezt a harcot is, és be fogja magát játszani a kezdőcsapatba” – mondta Sallai Tibor.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC