nb1.hu

Klopp szerint egyetlen megoldás létezik a hiba orvoslására

Eldőlt a téves ítéletért felelős Darren England sorsa.

Jürgen Klopp a Liverpool FC menedzsere, a holnapi Európa-liga mérkőzésről tartott sajtótájékoztatón elmondta a véleményét a hétvégi incidens legújabb fejleményeiről.

„A hangfelvétel nyilvánosságra kerülése nem változtatott semmin, nem az a fontos, hogy miért alakult úgy, hogy végül nem adták meg a gólt. Tisztában vagyunk vele, hogy a játékvezetők, az asszisztensek és a VAR-szobában tevékenykedők nem szándékosan követtek el hibát. Az nyilvánvaló, hogy hibáztak, aminek a kijavítására több megoldás is lett volna, akár már közvetlenül az eset után. Szerintem az egyetlen megoldás a mérkőzés újrajátszása lenne, de nem sok esélyt látok erre.”

A német szakember utána kifejtette, hogy ezzel egy olyan kapu nyílna meg, ami nem várt következményekkel járna. Klopp a közel ötvenéves labdarúgásban töltött karrierje alatt találkozott bőven nehéz, véleményes, rossz döntésekkel, de ilyen még soha nem történt vele.

A VAR-szoba hivatalos hanganyagát a téves ítéletről nyilvánosságra hozták. Az esetért felelős Darren England jövőjéről is ma döntöttek: nem rúgják ki, de az idei szezon hátralévő részében nem lehet ott a játékvezetői csapatban a Liverpool FC mérkőzésein, kivették az előre megírt menetrendből.

Nyilvánosságra került a hanganyag, íme a következmények – videó

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC