nb1.hu

Kleinheisler László Horvátországba igazolt

Kleinheisler László a Hajduk Splitnél folytatja a pályafutását. Az NB1.hu a napokban írt arról, hogy a játékos iránt érdeklődik a dalmát klub.

Kleinheisler Lászlót horvát élcsapat vinné -megerősítés

A 29 éves, 47-szeres magyar válogatott középpályás a szezon végéig kölcsönben folytatja a horvát bajnokság listavezetőjénél.

Kleinheisler egy év után tér vissza a horvát élvonalban, hiszen 2019 februárjától 2023 januárjáig az eszéki NK Osijeknél játszott. Azóta a görög Panathinaikosz alkalmazásában áll, ám sérüléssel is küzdött, és mindössze öt találkozón lépett pályára, 77 percet kapott.

Most a több játéklehetőség reményében igazolt a splitiekhez.

„Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy végre itt lehetek. Hosszú napok voltak, de minden úgy alakult, ahogy szerettem volna, és már alig várom a holnapi edzést az új csapattársaimmal. Ez egy nagy klub, mindent meg fogok tenni azért, hogy bajnokok legyünk és elérjük a céljainkat. Edzésből jöttem ide, jó formában vagyok, így nem fog sokáig tartani, amíg megszokom a környezetet. Sokáig játszottam Eszéken, jól ismerem a ligát és a Hajdukot, valamint sok új csapattársamat is. Arra számítok, hogy nagy dolgokat fogunk együtt véghezvinni” – mondta az első nyilatkozatában.

A Hajduk január 28-án a Rijeka ellen folytatja a horvát bajnokságot.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC