nb1.hu

Klaksvík-Ferencváros: Kubatov Gábor és a feröeri edző reakciója

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros 0-0-s döntetlent játszott a feröeri Klaksvík otthonában a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának odavágóján.

A lefújás után a zöld-fehérek elnöke, Kubatov Gábor két mondatban értékelte a találkozót a Facebook-oldalán: „Döntetlen egy gyönyörű országban, egy harcos ellenfél ellen. Az egyetlen jó hír, hogy nem kaptunk gólt.”

A Klaksvík vezetőedzője, Magne Hoseth egyrészről elégedetten, másrészről viszont csalódottan nyilatkozott – idézte őt az ulloi129.hu.

„Amikor 0-0-ra végzel egy olyan csapattal, amely pár hónapja még az Európa Liga legjobb 16 csapata között volt, akkor nem lehetsz csalódott. De voltak nagy lehetőségeink, legalább egy gólt kellett volna szereznünk, vagy kettőt. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, remek teljesítményt tettek ki a pályára, küzdöttek egymásért, meg szerették volna nyerni ezt a mérkőzést. De ezt nehézzé tette a Ferencváros, hiszen egy jó csapat, gyorsan járatták a labdát, minden poszton kiváló játékosaik vannak. Kettős érzés ez, hiszen felvettük a versenyt a Ferencvárossal, de akár jobb eredményt is elérhettünk volna. Szeretném azt mondani, hogy mindig ilyen a hangulat a stadionban, de ez nincs így, a mai egy különleges nap volt egy különleges ellenféllel, sokan kijöttek, szurkoltak, nagy energiát adtak nekünk, nyomtak minket előre, a játékosok talán egy kilométerrel többet is futottak csak ezért, hogy megszolgálják azt az ünneplést, amit kaptak. Bíznunk kell és bízunk is magunkban a visszavágó kapcsán, ha ma nem lettek volna helyzeteink, akkor talán pesszimista lennék, de voltak nagy lehetőségeink, tudjuk, hogy mik az erősségeink és szeretnénk ezt megmutatni a Ferencváros otthonában is. Megpróbáljuk ott is a saját játékunkat játszani, hogy utána büszkék lehessünk magunkra.”

A visszavágót július 19-én, szerdán este 18 órától rendezik a Groupama Arénában.

Klaksvík-Ferencváros: Csercseszov magyarul beszélt, majd értékelt – reakciók

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC