nb1.hu

Kizárhatják az NB II-es csapatot az átigazolásokból, a Vidi és a ZTE-elnök is büntetést kapott

Több edzőt is eltiltott az MLSZ.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) szeptember 11-i ülésén az alábbi határozatokat hozta.

NB I

A FEB összevont eljárás alapján a Fehérvár FC-t, az MTK elleni hazai és az Újpest elleni idegenbeli mérkőzésein a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és konkrét személy szidalmazása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB Végh Gábor igazgatósági tagot (ZTE) a DVSC elleni mérkőzés után adott, a játékvezetéssel kapcsolatos nyilatkozatáért írásbeli megrovásban részesíti.

NB III

Gergely Roland (Karcag) 1,  D’urso Giuliano  (Pénzügyőr) 2 és Bezzeg Olivér Attila (Monor) 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Finta Zoltán asszisztens edző (Sopron) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2, Ulvicki Attila kapusedző (Szolnok)  a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a BVSC-t, a labdarúgójával szembeni, szerződésben vállalt kötelezettsége nem teljesítéséért pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá amennyiben a határozat jogerőre emelkedéséig a szerződésben vállalt kötelezettségét nem teljesíti, a határozat jogerőre emelkedésének napjától kezdve a sportszervezetet az igazolási és átigazolási jogból 8 (nyolc) hónapra kizárja.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni,  határozat nélküli eltiltás

Czuczi Péter (Haladás), Molnár Csaba (Budaörs), Tullner Péter Gábor (Gyirmót) és Somogyi-Bakos Bence (Sopron) 1-1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Orosz István asszisztens edző (Karcag) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Csuhai Vivien Cintia (Honvéd) 1 soron következő női felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC