nb1.hu

Kisvárda: Révész Attila elárulta, kik a jelöltek a vezetőedzői posztra

Korábbi NB I-es edzőkkel is tárgyal a sportigazgató.

Révész Attila volt az NB1.hu YouTube-csatornáján szerda délutántól látható Hétközi Forduló egyik vendége. A Kisvárda sportigazgatója elárulta a felvétel során, hogy kik a jelöltek az MTK ellen 0-0-ra végződött bajnoki után menesztett korábbi vezetőedző, Milos Kruscsics helyére.

„Négy edzővel tárgyaltam, fogok ma is tárgyalni. Voltak már a meghívásomra a diósgyőri mérkőzésünkön is” – számolt be Révész a fejleeményekről.

„Korábban beszéltem Joan Carillóval, van egy másik spanyol edzőm. Van Michael Boris, aki legutóbb a Vidinél volt, vele ma beszélek, de már alaposan körbeérdeklődtem utána. Illetve van a Csukaricskinek egy edzője, nála is voltam már kint személyesen. Megnéztem a meccsét is, ő Dusan Kerkez, egy ciprusi srác. Jó motivátor és jó szakmailag is.”

Azt fogjuk választani, aki a mi klubunk igényeinek teljesítésére a legalkalmasabb.

Révész Attila a szempontokról is beszélt a vezetőedző kiválaszásánál: „Nagyon nehéz az igényeimnek megfelelni, most egy picit lejjebb adtam belőlük. De az a legfontosabb, hogy a fiatal játékosainkat az akadémiánkról kezdjék el lassan beépíteni. A csapatunk az első négybe kerülésre is alkalmas lehet, a célunk mégsem ez. Maradjunk bent, a következő két évben stabilizáljuk a keretet, legyenek meg negyven százalékban azok a játékosok, akik már az akadémiai rendszerből kerültek ki. Mi nem lehetünk olyanok, mint a Ferencváros vagy az Újpest, amelyeknek más céljaik kell, hogy legyenek. A mi feladataunk az utánpótlásnevelés, játékosok felfele áramoltatása és értékesítése. Olyan edzőre van szükségünk, aki most tudja ezeket a játékosokat fejleszteni.”

A Kisvárda vezetőedzői teendőit átmeneti jelleggel Gerliczki Máté látja el. A szabolcsi csapat vélhetően az Újpest elleni következő bajnokiját is idegenben fogja játszani a várdai gyep játékra alkalmatlan állapota miatt.

 

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC