nb1.hu

Kisvárda: nehéz menet lesz a jelenben való elveszés elkerülésére

Nagyon küzdőképes csapathoz látogatnak.

A Kisvárda, amelyet a feljutás egyik legnagyobb esélyesének tartottak, először idegenben szenvedett 3-1-es vereséget a Vasas ellen, majd otthon kapott ki 2-1-re a Budafoktól. A két kudarcot követően Feczkó Tamás vezetőedző távozott a posztjáról. Az új vezetőedző kinevezéséig Révész Attila sportigazgató irányítja az NB II-ben első győzelmére hajtó Kisvárdát. A várdaiakra azonban nehéz feladat vár, hiszen a Tatabánya vendégeként kell pályára lépniük.

A Tatabánya az első fordulóban egy kiváló mérkőzésen, 2-0-s hátrányból fordítva győzte le a Szegedet, amelyet szintén a feljutás esélyesének tartott a közvélemény a bajnokság kezdetén. A második fordulóban ugyan 1-0-ra kikaptak Kispesten, de ezen a találkozón is megmutatták, hogy komolyan kell számolni velük.

Gerliczki Máté, az asszisztens edző, így foglalta össze várakozásait a klub honlapjának a tatabányai mérkőzés előtt.

Csapatunkkal kapcsolatosan a legtöbben a feljutásról beszélnek, de az majd’ egy év múlva valósulhat meg. Nekünk azonban a jelenre kell koncentrálnunk, nem szabad túlságosan előretekinteni, mert akkor elveszünk a jövőben. A helyzet pedig az, hogy továbbra is az első pontjainkat hajhásszuk, jó lenne minél előbb megszerezni „zsinórban” az első győzelmünket.

Nyilvánvalóan már Tatabányán is ez lesz a cél. Arra egyébként is fel kell készülnünk, hogy a másodosztály mezőnyét többnyire olyan küzdő csapatok alkotják, mint a Tatabánya. Már a Békéscsaba elleni osztályozón is szinte végig hátrányban voltak a két meccs alatt, mégis megnyerték a párharcot, a Szeged ellen sem adták fel egy pillanatra sem, alakuljon bárhogy a vasárnapi meccs, ellenünk sem fogják. Edzőjüket, Gyürki Gergelyt jól ismerem, csapatában mindenki tudja, mi a dolga. Nekünk védekezésben és támadásban is javulnunk kell az eredményességhez, bízunk benne, hogy ennek látható jele lesz.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC