nb1.hu

„Kihasználtam egy kiskaput” – a DVTK-mezes szurkoló elmesélte, mi volt a célja

Legalább a befizetett pénzt visszakapja.

A szombati Nyíregyháza-DVTK NB I-es mérkőzés meghiúsult kezdőrúgása csaknem akkora visszhangot kapott, mint maga a mérkőzés. Mint ismert, Bogár Gergő játékvezető miután a kezdőkörbe való bevonulás közben észrevette, hogy a kezdőrúgón diósgyőri mez van, nem engedte elvégezni a kezdőrúgást és letessékelte a pályáról.

A Nyíregyháza Spartacus korrektül járt el, jelezték a szurkolónak, hogy visszafizetik a kezdőrúgás árát, a DVTK pedig meghívta őt egy hazai mérkőzésre, ahol ő végezheti majd el a kezdőrúgást.

Frappáns válasszal üzent a DVTK a kezdőrúgás előtt elküldött szurkolónak

Zoltán az amigeleken.hu diósgyőri szurkolói oldalnak elevenítette fel a történteket: a Finnországban élő DVTK-szimpatizánsot elsőként arról kérdezték, hogy provokációnak szánta-e a történteket.

„Egyáltalán nem, ezt a leghatározottabban visszautasítom. És nem is trollkodni akartam, mint ahogy több helyen is megírták. Büszke diósgyőri mivoltomat akartam megmutatni és persze egy fricskát akartam mutatni a rivális nyíregyházi tábornak.”

Nem tettem mást, mint kihasználtam egy kiskaput, egy hibát a rendszerben, a rendező klub részéről ugyanis az égvilágon semmiféle utalás nem volt arra vonatkozóan, hogy vendégszurkoló ne végezhetné el a kezdőrúgást. Én nem tettem mást, mint vásároltam egy szolgáltatást, amihez a játékvezető közbelépése miatt nem jutottam hozzá. Ezt sérelmezem.

Zoltán elárulta, mit mondott neki a játékvezető, amikor észrevette rajta a diósgyőri mezt.

„Bogár Gergő azt mondta nekem, hogy „ebben a mezben nem fog pályára lépni, menjen le!” Legnagyobb megdöbbenésemre fizikai kontaktusba lépett velem, elkezdett lefelé tolni a pályáról. Ezt ugyanúgy fel lehet fogni provokációnak, mint ahogyan az MLSZ provokációnak szeretné beállítani az esetet. Lefelé jövet elmondtam neki a véleményemet, tudtára adtam a játékvezetőnek, hogy én megvásároltam egy szolgáltatást a nyíregyházi klubtól, kifizettem a vételárat, amit az ő döntése miatt nem tudtam igénybe venni.”

A pályát elhagyó vendég szurkolót kompenzálta a nyíregyházi klub.

„A tartalék játékvezető először nem értette, hogy mi is történt tulajdonképpen. Ő kérdezte tőlem, hogy miért jöttem le. Utána mondta, hogy valószínűleg biztonsági kockázatot látott az esetben a játékvezető, azért hozta meg a döntést, hogy nem végezhetem el a kezdőrúgást.”

A hazai klub képviselője rendkívül korrekten állt a dologhoz, jelezte felém, hogy mivel meghiúsult a szolgáltatás, aminek kifizettem az árát, vissza fogják utalni az általam fizetett összeget.

Az MLSZ is reagált a Szpari-DVTK előtt elmaradt kezdőrúgásra

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC