nb1.hu

Kiderült az igazság az ausztriai magyar légiós szerződéséről

Tiefenbach Dániel kétéves kihagyás után beverekedte magát az osztrák első osztályú Lustenauba. Az NB1.hu-nak elárulta, marad-e a csapatban.

A játékosok adatbázisával is foglalkozó német Transfermarkt szerint június 30-án lejárt Tiefenbach Dániel szerződése, az osztrák Bundesligában szereplő klubja azonban, valójában hosszabbított a 23 éves magyar középpályással.

A korábbi U19-es válogatott játékos az NB1.hu érdeklődésére azt mondta: maradt az Austria Lustenauban, a szerződését ugyanis automatikusan meghosszabbították egy évvel. De könnyen lehet, hogy télen mégis új szerződést ír alá az élvonalbeli csapattal.

„A Lustenau szeretne velem hosszabbítani, kaptam is egy új, kétéves szerződéstervezetet, de ezt még nem írtam alá. Nem stresszelünk, hiszen most van időnk. A szerződést átnéztük, beszéltünk a klubbal, és abban maradtunk, hogy meg szeretném várni a következő fél évet, és utána tárgyalhatnánk újra.”

De biztosan meg fogunk tudni egyezni, hiszen nagyon jó kapcsolatban vagyok a klubbal, én vagyok itt a leghosszabb ideje. A jó kapcsolatot mutatja az is, hogy kitartottak mellettem a két hosszú felépülésem során végig, bíztak bennem, és nem hagytak cserben.

A Lustenau az előző idényben nyolcadik helyen végzett a 12 csapatos osztrák bajnokság alapszakaszában, majd az alsóházban második lett. Ezzel kivívta, hogy selejtezőt játsszon az Austria Wiennel a Konferencialiga-szereplésért, az oda-visszavágós párharcot azonban a bécsiek nyerték 6-1-re.

Interjú hamarosan az NB1.hu-n

Tiefenbach Dániel idén tavasszal 828 nap kihagyás után szerepelt újra kezdőként a Lustenauban, és az első osztályban is sikerült beverekednie magát az együttesbe.

A labdarúgóval készített hosszabb interjúnkat hamarosan olvashatják itt, az NB1.hu-n.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC