nb1.hu

Kiakadt a vezetőedző, hogy a játékosa épp a Ferencvárosba igazol

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Edgar Szevikjan minden bizonnyal a Ferencvárosban folytatja a pályafutását:

Örmény válogatott szélsővel erősít a Ferencváros – sajtóhír

A 22 éves, orosz születésű, de felnőttként immár 4-szeres örmény válogatott jobbszélső a Pari Nyizsnyij Novgorodot hagyja ott a Ferencváros kedvéért, ahol 2023 második felében 24 tétmeccsen 7 gólt szerzett.

Az évekig a spanyol Levantéban pallérozódó Szevikjan távozását többen is megerősítették az orosz klub részéről, már az orvosin is átesett az FTC-nél, és a héten be is mutathatják őt. Szergej Jurannak, a Nyizsnyij Novgorod vezetőedzőjének azonban nem tetszik az átigazolás, szerinte játékosa hibát követ el, hogy épp a Ferencvároshoz igazol.

„Edgar csak veszteni fog ezzel. A magyar bajnokság gyengébb az orosznál, mégis be kell illeszkednie az új csapatába és alkalmazkodnia a játékhoz. Már elmondtam és most is azt gondolom, hogy a szezon végéig nálunk kellett volna maradnia, erősödnie, és csak akkor továbblépni, ha jobb lehetőségei vannak. Azt megértettem volna, ha a Krasznodarhoz, vagy a CSZKA-hoz igazol, de a magyar bajnokság, a Ferencváros… hát nem tudom. De hát ez a döntés, az Isten szerelmére” – idézi az ulloi129.hu a játékosként a Benficát, a Portót, a Millwallt, a Düsseldorfot és a Bochumot is megjárt Jurant.

Szevikjan szerződése 2024 nyaráig szólt az orosz élvonalban 9. helyen álló klubnál, sajtóhírek szerint a Ferencváros 1,1 millió eurót fizet érte.

FRISSÍTÉS: Szevikjant bemutatta a Ferencváros:

Ferencváros: négyszeres válogatott szélső érkezett

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC