nb1.hu

Kettőt igazolhat a Honvéd, érkező a Budafoknál, távozók Csákváron

Erősített a Mosonmagyaróvár, nem maradnak edzőmeccs nélkül vasárnapra a kispestiek.

 

HONVÉD

Az NB1.hu korábban már jelezte, hogy Kálnoki-Kis Dávid Kispesten folytathatja a pályafutását.

Információink szerint a ZTE-től távozó csapatkapitány hamarosan aláírja a szerződését, akárcsak az a Haragos Viktor, aki edzőmeccsen már bemutatkozhatott a Honvédban.

A 21 éves Haragos az előző szezonban 33 meccsen 18 gólt szerzett a Monorban, ezzel az NB III Közép csoportjának gólkirálya lett.

Mindeközben a kispestiek bejelentették, hogy noha a Mezőkövesd a megegyezés ellenére lemondta a július 16-ra tervezett felkészülési mérkőzést, így sem maradnak sárga-kék rivális nélkül, hiszen az NB II-be frissen feljutó BVSC-Zugló ellen lépnek pályára.

A találkozó vasárnap 10 órától kezdődik, és a zuglóiak stadionjában sorra kerülő mérkőzés nyitott kapuk előtt zajlik majd. A szurkolók a Teleki Blanka utca felől léphetnek be a stadionba, a belépők 1000 forintba kerülnek és a helyszínen lehet őket megvásárolni. A stadion kapui 9:00-kor nyitnak. A mérkőzést streamen is közvetíti a Honvéd.

 

BUDAFOK

Kocsis Bence a budafokiak hetedik nyári szerzeménye.

A 22 éves támadó középpályás a Puskás Akadémián nevelkedett, majd volt Csákváron, az MTK-ban, Pakson, legutóbb pedig kölcsönben játszott Pécsen. Innen érkezik Budafokra, szintén kölcsönbe egy évre.

Boldog vagyok, hogy itt lehetek, remélem, jól sikerül a felkészülés, és nagyon bízom abban, hogy eredményesen szerepelünk majd a bajnokságban” – mondta a játékos.

 

CSÁKVÁR

Két játékos is távozott a klubtól.

A 26 éves Koval Viktor két éve érkezett Vácról, és az elmúlt időszakban nem tudott alapemberré válni. Összesen hat meccsen volt a kezdőcsapat tagja, emellett 14 alkalommal csereként lépett pályára. Most úgy döntött, hogy a több játéklehetőség reményében máshol folytatja pályafutását.

A csákváriak a balszél megerősítése érdekében az NB III-as Tatabánya játékosát, Katona Károlyt tesztelték a felkészülési meccseken. Bár jó benyomást tett a szakmai stábra, nem tudtak megegyezni a játékossal, aki így visszatért a kék-fehérekhez.

 

MOSONMAGYARÓVÁR

Szabó Bence Mosonmagyaróváron folytatja a pályafutását.

A 25 éves támadó Fehérváron ismerkedett meg a labdarúgással, majd a Puskás Akadémia korosztályos csapatainál pallérozódott. A 2017/18-as szezonban a Vidi színeiben bemutatkozott az első osztályban, majd ezt követően magára ölthette a DVTK, a DVSC, valamint a ZTE mezét is az élvonalban. Zalaegerszegről a szlovén másodosztályban szereplő Lendva csapatához került kölcsönbe, ahol meghatározó játékosa tudott lenni az együttesnek.

Szerződésének lejártával a Mosonmagyaróvár mellett két évre kötelezte el magát.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC