nb1.hu

Kettőből kettő: Törökország sem tudta megállítani a magyar válogatottat

Újabb kétgólos siker az Európa-bajnokságon.

Szombaton a magyar minifutball-válogatott Lengyelország ellen 3-1-re nyerte meg első csoportmérkőzését a szarajevói Eb-n.

Győzelemmel kezdte a magyar válogatott az Európa-bajnokságot

A tegnapi sikert követően a Romániától 9-0-s vereséget szenvedő Törökország ellen lépett pályára Trencsényi János legénysége.

Az első percektől kezdve a törökök erőszakosan, olykor durván játszottak ellenünk, próbálták megakadályozni a magyar válogatott támadásépítéseit. A 9. percben Barabás harcolt ki egy szabadrúgást, amit Csoszánszki kíméletlenül kihasznált. A törökök a kapott gól után feljebb léptek, de sokat ekkor sem mertek kockáztatni, tanultak a Románia ellen elkövetett hibákból.

A második félidőben is a magyar válogatott dominálta a játékot, a védekezést nem feladó ellenfél a hajrában szögletekből próbált veszélyeztetni – sikertelenül. Ezután a törökök már jobban kinyíltak, így mindkét oldalon akadtak lehetőségek a gólszerzésre. Az utolsó percben Győri gólja döntötte el a mérkőzést. A csoport másik meccsén Románia 5-2-ra legyőzte Lengyelországot. Hétfőn este a vb-címvédő ellen lép pályára a magyar válogatott, a tét a csoport első helyének megszerzése.

Magyarország − Lengyelország  2−0 (1−0)
Gólszerzők: Csoszánszki Dávid (9.), Győri Barnabás (50.)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC