nb1.hu

Két visszatérőt jelentett be az NB II-től búcsúzó klub

Védőkkel bővült a pécsi keret.

Nem karba tett kézzel várják az új idényt a pécsiek. Az NB II-ből kieső klub Füredi Szabolcs és Németh Márk személyében két játékost szerződtetett. A 30 éves Füredi 2017 és 2018 között már játszott a PMFC-ben.

„Örülök, hogy újra a Pécs játékosa lehetek. Több ismerős mellett Aczél Zoltánnal is dolgoztam már együtt. Tudja, hogy mire vagyok képes a pályán, amiatt is gyorsan döntöttem a közös folytatást illetően. A korábbi évek alatt megismertem, hogy milyen elképzelése van a játékot illetően, ebben pedig fontos szerepe van a stabil védelemnek is. Azon leszek, hogy rutinomból adódóan segítsem a csapatot. Bízom benne, hogy minden láncszem a helyére kerül, és szép eredményeket érünk el a bajnoki küzdelem során”nyilatkozta Füredi, akinek az előző klubja a Kozármisleny volt.

Németh Márk sem ismeretlen közegbe kerül, ugyanis ő 2019 és 2021 között futballozott a PMFC-ben.

„Jó érzéssel töltött el, amikor megkeresett a klub. Örülök, hogy visszatérhettem Pécsre, hiszen a korábbi években már volt részem hozzásegíteni a csapatot a sikerekhez. Szeretném újra minél többször átélni a győzelem pillanatát a Stadion utcában és idegenben egyaránt. Azon leszek, hogy sok időt töltsek a pályán, amely során jó teljesítményt akarok nyújtani mind védekezésben, mind támadásban, illetve gólpasszok mellett gólokat is szeretnék lőni”mondta Németh, aki a Szentlőrincnek intett búcsút.

Mindkét labdarúgó Aczél Zoltán csapatának védelmét erősítheti.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC