nb1.hu

Kerkezék kiütötték a Manchester Unitedet, Sallaiék és Schäferék is győztek

A Bournemouth nagy meglepetést okozva 3-0-ra nyert a Manchester United otthonában szombaton az angol bajnokság 16. fordulójában.

A vendégek – akiknél Kerkez Milos kezdőként végig a pályán volt – meglepték ellenfelüket, már az ötödik percben vezetéshez jutottak: Lewis Cook csapott le a labdára a jobb oldalon, középre passzolt, Dominic Solanke pedig szép mozdulattal juttatta a kapuba. A csatár később, egy gyors ellentámadásnál a kapufát találta el. Hiába próbált nyomást gyakorolni a vendégekre az MU, nem tudott komoly helyzetet kialakítani, a Bounemouth pedig a második félidő közepén még két gólt szerzett Philip Billing és Marcos Senesi fejesével, sőt, a ráadásban is betalált, de azt kezezés miatt érvénytelenítette a játékvezető.

Mindeközben a Bundesligában a címvédő Bayern München 5-1-re kikapott az Eintracht Franckfurt otthonában: a bajorok – akiknél Lőw Zsolt a másodedző – 36 perc után már háromgólos hátrányban voltak, és bár a szünet előtt sikerült szépíteniük, a folytatásban tíz perc alatt újabb két gólt kaptak. Így nem tudták visszavenni az első helyet a Bayer Leverkusentől, amely ráadásul vasárnap akár növelheti is az előnyét.

Sallai Roland az 58. percben állt be a Freiburgba, amely Wolfsburgban tudott nyerni 1-0-ra. Az Union Berlinben Schäfer András szintén csere volt, a 61. percben lépett pályára a vendég Borussia Mönchengladbach ellen. A fővárosiak 3-1-re nyertek, elkerültek a sereghajtó helyről, egyben első győzelmüket aratták augusztus 26-a óta.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC