nb1.hu

Kerkez korábbi edzője az FTC új kiszemeltje

A holland tréner az AZ Alkmaarnál dolgozott 2020 decemberétől 2024 januárjáig.

Néhány napja írtunk róla, hogy a bajnoki aranyat szerző Maccabi Tel-Avivtől távozó Robbie Keane lehet az FTC új vezetőedzője.

Ír legenda érkezik a Ferencváros kispadjára? – sajtóhír

A Csakfoci információi szerint Keane mellett képbe került a Fradinál az 51 éves holland Pascal Jansen, aki legutóbb az AZ Alkmaarnál dolgozott 2020 decemberétől 2024 januárjáig, és többek között Kerkez Milossal is.

Jansen másfél évig Arne Slot asszisztense volt, aki Jürgen Kloppot váltotta a Liverpool kispadján. A holland élvonalban harmadik, negyedik és ötödik helyen végzett az elmúlt években, és minden alkalommal sikerült kiharcolnia a nemzetközi kupaszereplést. Az múlt héten Angliában Jansen szóba került a Sunderland együttesénél is, de a Callum Stylest az elmúlt fél évben foglalkoztató klub elnökének nyilatkozata szerint már nincs a jelöltek között.

A Londonban született holland tréner és az ír legenda közül kerülhet ki Dejan Sztankovics utódja a Ferencváros kispadján. A hírek szerint rajtuk kívül még jelölt két norvég szakember, a Moldét irányító Erling Moe, valamint a legutóbb a Club Bruggénél dolgozó, de a skót Celticnél is megfordult Ronny Deila is.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC