nb1.hu

Kerkez főszereplő volt, Klopp búcsúja tökéletesre sikerült, bajnok a City

A Liverpool sikerrel zárta le a Jürgen Klopp-korszakot.

Az angol Premier League utolsó, 38. fordulóját rendezték vasárnap délután. A Bournemouth a szezon végét remekül záró Chelsea otthonába látogatott. A vendégeknél az eltiltása után visszatérő Kerkez Milos a kezdőcsapatban kapott helyet.

A hazaiak 2-0-ra vezettek már, amikor Kerkez átadásából Enes Ünal volt eredményes, így szépített a B’mouth. Mivel több gól nem esett, Kerkezék 2-1-es vereséggel zárták az idényt.

A Liverpool Jürgen Klopp búcsúmeccsén a Wolverhamptont fogadta az Anfielden. Szoboszlai Dominik a kispdon kezdte a találkozót. Semedo kiállítása miatt már az első félidőben emberhátrányba kerültek a vendégek, majd MacAllister és Quansah góljaival 2-0-s előnybe került a Pool.

A 81. percben a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik is pályára lépett, de az eredmény nem változott. Jürgen Klopp 2-0-s győzelemmel zárta le liverpooli karrierjét.

A bajnoki címet a West Hamet legyőző Manchester City hódította el. A Liverpool az Arsenal mögött a 3. helyen zárt, míg a Bournemouth 12. lett.

Anglia, Premier League, 38. forduló
Chelsea – Bournemouth 2-1
(1-0)
B’mouth: Kerkez Milos sárga lapot kapott és gólpasszt jegyzett, végigjátszotta az összecsapást.
Liverpool – Wolverhampton 2-0 (2-0)
Liverpool: Szoboszlai Dominik a 81. percben állt be.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC