nb1.hu

Kerkez és Szalai is padozott, Dárdaiék négygólós meccset játszottak

Több magyar légiós csapata is a pályán volt szombaton Európában.

A Kerkez Milost ezúttal is végig a kispadon tudó Bournemouth 2-0-ra legyőzte a Newcastle Unitedet a Premier League 12. fordulójában, ezzel pedig elmozdult a kiesőzónából.

A Bundesligában a Hoffenheim 1-1-es döntetlent játszott az Augsburg vendégeként, ám Szalai Attila most sem lépett pályára. Tegyük hozzá: a magyar válogatott szempontjából nem tűnik biztatónak, hogy sem Kerkez, sem Szalai, sem a pénteken az Omoniában padozó Lang Ádám nem játszott a hétvégén, holott jövő héten jön a bolgárok, majd a montenegróiak elleni, sorsdöntő Eb-selejtező…

Légiósok: Lang megint padozott, először kapott ki Eppellel a csapata

A francia élvonalban Loic Nego viszont végigjátszotta a Le Havre Monaco elleni, 0-0-s döntetlennel záruló bajnokiját. Németh András is játéklehetőséget kapott: a 61. percben állt be a Hamburgba a Bundesliga 2-ben, ám csapata 4-2-re kikapott a Kiel vendégeként.

Callum Styles kezdőként 68 percet játszott a Derbytől 3-0-s vereséget szenvedő Barnsleyban, Nagy Ádámot a 73. percben cserélte be az edzője a Südtirolt 2-1-re verő Pisánál.

Dárdai Pál együttese, a Hertha 2-2-t játszott odahaza a Karlsruhe ellen – a magyar vezetőedzőnek a középső fia, Márton kezdőként a 70. percigvolt a pályán. A szlovák élvonalban a DAC is ikszelt: a Csinger Márkot végig, Vitális Milánt pedig a 65. percig a pályán tudó dunaszerdahelyiek a 94. percben mentették 1-1-re a Ruzomberok elleni bajnokit.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC