nb1.hu

Képtelen volt gólt szerezni az Eb házigazdája Ukrajna ellen

Az FTC korábbi trénere remekül megszervezte az ukrán válogatott védekezését.

A német válogatottnál nem minden működik tükörsimán az Európa-bajnoksághoz közeledvén.

Rasszista botrány: a német szövetségi kapitány kifakadt a közmédia felmérésén

Hétfő este Ukrajna ellen játszott felkészülési mérkőzést Julian Nagelsmann együttese 43 ezer néző előtt, Nürnbergben.

A mérkőzés nagy részében Németország dominált és próbálta feltörni a nagyszerűen megszervezett ukrán védelmet. A 61. percben járt a legközelebb a hazai csapat a gólszerzéshez: a csereként debütáló Beier első labdaérintése a kapufát találta el. A hajrában Neuer a felezővonalról adott el egy labdát, de a szerencséjére Dobvik lesről indulva gurított az üres kapuba. Utána még Jarmolenko lövését védte a német hálóőr, majd Undav próbálkozását hárította a szintén stabilan védő Trubin.

A Ferencváros korábbi vezetőedzője, Szergej Rebrov gól nélküli döntetlent ért el Nürnbergben az Európa-bajnokság házigazdájának otthonában. Az FTC egykori játékosa, Zubkov csereként lépett pályára.

A német válogatott pénteken Görögországgal játszik felkészülési mérkőzést, Nagelsmann együttese Magyarország nemzeti csapata ellen június 19-én lép pályára az Eb-n, Stuttgartban.

Németország–Ukrajna  0–0
Nürnberg, 42 789 néző
Németország: Neuer – Kimmich, Tah (Koch, 60.), Anton, Mittelstädt – Andrich (Pavlovic, 71.), P. Gross – Wirtz (Undav, a szünetben), Gündogan (Führich, a szünetben), Musiala (Beier, 60.) – Havertz (Müller, 60.) Szövetségi kapitány: Julian Nagelsmann
Ukrajna: Trubin – Konoplja (Timcsik, 83.), Zabarnij, Szvatok, Matvijenko, Zincsenko – Cihankov (Jarmolenko, 64.), Sztepanenko (Brazsko, 64.), Saparenko (Szudakov, 73.), Mudrik (Zubkov, 64.) – Jaremcsuk (Dovbik, 73.). Szövetségi kapitány: Szergej Rebrov

Magyarország Eb-csoportellenfele két góllal verte Gibraltárt

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC