nb1.hu

Kecskés Ciprusra tart, korábbi Premier League-edző játékosa lehet

Az érintett klub szinte biztos a magyar válogatott védő szerződtetésében.

Gyorsan új klubot találhat magának a hatszoros magyar válogatott belső védő, Kecskés Ákos. Az olasz Atalanta utánpótlásában nevelkedő labdarúgóval – Varga Kevinhez hasonlóan – a fegyelmi szabályzat megszegése miatt, közös megegyezéssel bontott szerződést előző munkaadója, a román élvonalbeli Sepsi OSK. Kecskést most ciprusi sajtóhírek szerint az AEL Limasszol csábítja, amelynek szóvivője nyilatkozott is a magyar védő kapcsán.

Újabb magyar játékos távozik a Sepsitől, Eb-résztvevő középpályás jöhet a Szpariba

„Késő délután érkezik, hogy véglegesítse az AEL-hez való átigazolásának formalitásait. Az előző csapatában játékban volt, néhány napja a román bajnokságban játszott. A tervek szerint átesik a szükséges orvosi vizsgálatokon, ezt követően pedig az átigazolásának formális része is lezárul. Sok erőfeszítést tettünk érte, és úgy gondoljuk, hogy ő is azon játékosok közé tartozik, akik segíteni fogják a csapatot ebben a maratoni hosszúságú szezonban” – fogalmazott Niklas Leventis, a klub szóvivője.

A ciprusi sajtóértesüléseket az NB1.hu saját forrása is megerősítette. Amennyiben megvalósul az átigazolás, Kecskés a korábban a Premier League-ben ismertté váló, azóta többek közt a walesi válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó Chris Coleman játékosa lehet.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC