nb1.hu

Kapust igazolt a Zalaegerszeg

Az NB II-es klubtól érkező játékos 2+1 évre szóló szerződést kapott.

Gundel-Takács Bence a következő szezontól a Zalaegerszeg csapatát fogja erősíteni. A 26 esztendős kapus a Budafoktól érkezett a ZTE-hez. Az egerszegi vezetőség 2+1 évre szóló szerződést kötött a játékossal.

„Nagyon örülök neki, hogy ideigazolhatok és azon felül, hogy szakmailag egy jó lehetőségnek tartom, emellett egy érzelmi része is van a dolognak, mivel anyai ágon zalai az egész család. Édesanyám Teskándon nőtt fel, kiskoromban én is rengeteg nyarat töltöttem lent, nagyon szép emlékeim vannak róla. Nagypapám ebből adódóan nyilván Egerszeg-drukker, úgyhogy remélem ezzel neki is örömet tudok okozni. A terveim között szerepel, hogy minél jobb helyezését érjen el a csapat, ha jól tudom az elmúlt években a hatodik hely fölött nem nagyon járt a klub, ezt nyilván jó lenne megtörni, illetve jó lenne odaérni egy európai kupasorozatba, és hát minél több kapott gól nélküli meccs és győzelem a cél” – idézi a ztefc.hu Gundel-Takács Bencét.

Gundel-Takács korábban többek között a Vidiben és az Újpestben is szerepelt. A játékos eddig négy NB I-es összecsapáson jutott szóhoz.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC