nb1.hu

Jürgen Klopp búcsúja: megható különlegességgel készülnek a sörmárkák

Jótékony célokra fordítják a befolyt összeget.

Vasárnap, a Wolves elleni hazai bajnokival búcsúzik a Liverpooltól Jürgen Klopp.

A távozó német vezetőedző természetesen reflektorfényben lesz, mindenki nagyon készül a megható pillanatokra.

A PoolBarátok Facebook-oldal számolt be arról, hogy „Hívők főzete” néven a Carlsberg és az Erdinger Weissbräu sörmárka közös kollaborációval jelentkezik Klopp tiszteletére. A Carlsberg 30 éve a klub szponzora, míg az Erdingernek 2020 óta a német szakvezető a nagykövete. A sörkülönlegesség neve Klopp első sajtótájékoztatóján elhangzott legendás mondatára utal, miszerint: „kétkedőkből hívőkké kell válnotok”.

Klopp a 491. Pool-meccsére készül, és ennyivel is fogja lezárni az érát, így a két sörgyártó pontosan 491 darab limitált számú sörkülönlegességgel készül. A „Hívők főzete” 50 százalékban a Carlsberg pilsner-típusú malátáját, 50 százalékban pedig az Erdinger búzamalátáját tartalmazza, és a vörösárpától lesz vörös színű. Mind a 491 üveg sör számozott lesz, de a kollekció koronaékszerei azok az üvegek, amelyek a Klopp-éra legemlékezetesebb meccseit örökítik meg, így többek között a Barca elleni 4–0-t, a Chelsea elleni 5–3-t, vagy épp a Tottenham elleni madridi döntőt.

491 üveg sört két héten át fogják árverezni – minden palackra 5 font a nyitólicit –, a befolyó összeget pedig a Liverpool FC Alapítvány fogja megkapni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC