nb1.hu

Jön a mindent eldöntő összecsapás a bajnoki aranyért

Hétvégén kerül megrendezésre az NB1.hu Minifutball Extraliga FINAL8 döntője.

Hétfőn kiderült, hogy melyik csapatok jutnak be a bajnoki címet eldöntő FINAL8 küzdelmeibe.

Győzelmével beérte az éllovast és megnyerte az alapszakaszt az inárcsi csapat

Május 25-26-án Csepelen a CSHC pályán, a Minifutball Válogatott bázisán csapnak össze a legjobb minifocisok, hogy eldöntsék, melyik csapat nyeri meg a 2024-es minifutball magyar bajnokságot, az NB1.hu Minifutball Extraligát.

Nyolc csapat kettő négyfős csoportban kezdi meg a mérkőzéseket szombat reggel 9:00-től, majd vasárnap szintén 9:00-től az elődöntőkkel és a helyosztókkal fejeződik be az Extraliga küzdelemsorozata. A győztes csapat szeptember 5-8. között a lengyelországi Varsóban szerepelhet a sportág Bajnokok Ligájában, melyet ráadásul az Országos Minifutball szövetég 1.500.000 Ft-al támogat.

Az esélyek nehezen megtippelhetőek, de az talán kiemelhető, hogy az alapszakaszban azonos pontszámmal az 1. és 2. helyen végző inárcsi Happy Bandur és a fővárosi Airnergy FC nyújtották a legjobb teljesítményt. Előbbi csapat az „A” csoportba került, ahol egyik legnagyobb riválisa az a Szilasi és Barátai, amely az elmúlt két esztendőben is csak hajszállal maradt le az országos döntőről. A The Private Rooftop javuló tendenciát mutat, miközben a győri Bauart 2002 leginkább a téli időszakban volt éles.

A „B” jelű négyesben szerepel a Magyar Kupa-címvédő Airnergy mellett az a Chicago, amely tavaly épp Gabura Gyula csapata ellen veszített a magyar bajnokság bronzmeccsén. Mellettük szerepel az elmúlt egy év egyik legsikeresebb kispályás csapata a, szigetszentmiklósi National Iron Team és az a Komáromi Kétballábasok, amely 2023-ban az egyik legnagyobb nyári torna megnyerésével már letette a névjegyét.

Az NB1.hu Minifutball Extraliga döntő hétvégéjének menetrendje ITT MEGTEKINTHETŐ.

A csoport: Happy Bandur, Szilasi és Barátai, The Private Rooftop, Bauart 2002
B csoport: Airnergy FC, Chicago, National Iron Team, Komáromi Kétballábasok

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC