nb1.hu

„Jobban bírom a terhelést” – Varga Barnabás a Saldanhával való viszonyát is kiemelte

A magyar válogatott támadója elmondása szerint a csapat már nagyon éhes a sikerre a nemzetközi színtéren.

Varga Barnabás az M4 Sportnak a jelenlegi állapotáról és a Nice elleni Európa-liga-mérkőzés esélyeiről beszélt.

„Jól jött a pihenő, jól esett, nem egyszer előfordult már, hogy egyből a válogatott szünet utáni első meccseb megsérültem. Jobban bírom ezt a sűrű szezont, mint tavaly, most már felkészültebb vagyok, jobban bírom a terhelést, de nyilván nem egyszerű. Ám mindenki azért kezd el játszani, hogy ennyire sokat legyen a pályán.”

A magyar válogatott támadó jól kijön az FTC brazil gólvágójával, Matheus Saldanhával.

„Már nagy a konkurencia a posztomon, van egy másik csatár is, aki gólokat szerez. De ez nem probléma, ez normális a futballisták életében. A pályán belül és azon kívül sincs gondom Saldanhával, bár sokat még nem játszottunk együtt. Teljesen normális kapcsolatom van vele, mint mindenki mással. Jól beilleszkedett a csapatba.”

Jó vele együtt játszani, főleg, ha kétcsatáros felállásban vagyunk, akkor nekem is több labdám van, brazil létére pedig erőssége az összjáték, technikás. Ezekben nagyon előnyünkre válik.”

Varga szerint ha a Ferencváros a Nice ellen is úgy játszik, mint azt tette a Tottenham ellen, jó esélyei lesznek csütörtök este.

„Most több esélyünk lesz, valószínűleg többet tudjuk majd birtokolni a labdát, mint a Spurs ellen. Nem lesz egyszerű, de felkészültünk. Megvan a taktikánk, amit játszani szeretnénk, aztán meglátjuk, mit tudunk megvalósítani ebből. Éhes a csapat, várjuk már az első sikert, az első pontot, úgyhogy mindent beleadunk.”

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC