nb1.hu

Jelentős változások a fővárosi klubnál, az egyszeres magyar válogatott védő is távozik

NB I-es rutinnal rendelkező játékost igazolt az újonc.

Átalakult kerettel vág majd neki a BVSC az NB II-nek. A fővárosi klub beszámolója szerint az egyszeres magyar válogatott Poór Patrik mellett Csősz Richárd, Deutsch Bence, Lénárt Gábor, Rabatin Richárd, Ihrig-Farkas Sebestyén, Kovács Benedek, Tóth Milán és Horváth Roland is távozik. Nagy Józsefre és Szemerédi Norbertre sem számíthat a szakmai stáb, de ők maradnak a klubnál, a közlemény szerint az utánpótlásban fognak dolgozni. A BVSC kommünikéje arra is kitér, hogy hamarosan az érkezőkről is lesz hír.

Tóth-Gábor Kristóf személyében 22 éves csatárt igazolt a másodosztályba feljutó Szentlőrinc. A labdarúgó NB I-es rutinnal is rendelkezik, az élvonalban eddig 6 meccsen szerepelt.

„Csupa jót hallottam a szentlőrinci klubról, ezért nagyon örültem az ajánlatuknak. Kiváló közegbe érkeztem, visszakerültem a másodosztályba, emellett Waltner Róbert személyében egy tapasztalt, remek edzővel dolgozhatok együtt. Szeretném majd beverekedni magam a kezdőcsapatba, gólokkal és gólpasszokkal akarok hozzájárulni ahhoz, hogy a Szentlőrinc elérje a célját, bennmaradjon a másodosztályban. Nem mellesleg meg szeretném mutatni, hogy valójában mire is vagyok képes!” – idézi a szentlőrinci klubhonlap Tóth-Gábort, aki az előző két idényben a PMFC-ben játszott.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC