nb1.hu

Játékost cserélt a Honvéd és a Puskás Akadémia

MK-győztes jobbhátvéd került Kispestre, magyar U21-es válogatott támadó Felcsútra.

Ahogy korábban megírtuk, Kerezsi Zalán visszatért az NB I-be.

Felcsúti labdarúgókra cserélheti legjobbját a Honvéd

Kerezsi Zalán kivásárlási opció mellett a 2024/25-ös szezonra A Puskás Akadémiához került kölcsönben a Budapest Honvéd FC-től. A 21 éves magyar utánpótlás-válogatott támadó Nyíregyházán, a Vasasban és Kispesten nevelkedett, majd a Honvéd színeiben mutatkozott be NB I-es mérkőzésen 2020-ban a Puskás ellen. Kerezsi 20 bajnokin szerepelt az élvonalban, amelyeken összesen négy találat és két gólpassz került a neve mellé.

A helyére első és másodosztályú rutinnal is rendelkező, Magyar Kupa-győztes játékos csatlakozik a Honvédhoz. A 2024/25-ös szezonban Bévárdi Zsombor kölcsönben Kispesten folytatja pályafutását, a megállapodás vételi opciót tartalmaz. A 25 éves labdarúgó elsősorban szélső védőként szerepel, a jobb és a bal oldalon is bevethető, védőként, illetve szélsőként egyaránt bevethető.

Bévárdi Siófokon kezdte karrierjét, majd Szoboszlai Dominik nevelőegyesületében, a Főnix Gold FC-ben szerepelt, utána pedig a felcsúti utánpótlásban járta végig a ranglétrát. A felnőttek között a Fehérvár színeiben debütált, aztán két teljes idényt a Merkantil Bank Ligában, Siófokon és a Vasasban játszott, míg az NB I-ben a DVSC kölcsönjátékosaként a Kaposvárral mutatkozott be 2020 tavaszán. Utána három és fél szezonon keresztül Debrecenben futballozott, 27 mérkőzésen kapott lehetőséget az NB II-t megnyerő gárdában, majd az OTP Bank Ligában 55 bajnokin játszott a DVSC-ben. A tavaszi idényben a PAFC-nál szerepelt, hat bajnokin lépett pályára.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC