nb1.hu

Jansen reagált a Fradi-szurkolók füttykoncertjére

A Ferencváros vezetőedzőjét meglepte a pályán mutatott játék.

A Ferencváros hazai környezetben játszott 0-0-s döntetlent a bosnyák Borac Banja Luka ellen az Európa-liga utolsó selejtezőkörében. A magyar bajnok teljesítménye finoman szólva sem volt meggyőző, a mérkőzés végén a ferencvárosi szimpatizánsok elégedetlenségüket fejezték ki. A találkozót követő sajtótájékoztatón Pascal Jansen értékelte a látottakat.

Teljesen megértem, hiszen az elvárások magasabbak, mint a mai játékunk színvonala. Energiát vártak a szurkolók, helyzeteket, gólokat, mint az elmúlt hetekben. Viszont ma nem tudtuk ezt nyújtani.

– mondta Jansen arra, hogy a drukkerek kifütyülték a csapatot a meccs végén.

„Engem is meglepett a pályán látott teljesítmény. Tudtuk, hogy kemény mérkőzés vár ránk, keményen fog védekezni az ellenfél. A ritmus nem az volt, amit elvártunk: lassúak és kiszámíthatóak voltunk.”

A ferencvárosi tréner kiemelte, hogy Misidjan beállásával jobban ki tudták használni a széleket, de összességében ez sem volt elég jó.

A Borac Banja Luka vezetőedzője, Mladen Zizovic természetesen elégedett volt a Ferencváros otthonában elért eredménnyel.

Már a meccs előtti nap is említettem a sajtótájékoztatón, hogy gyakran tudnak meglepetést okozni a kis csapatok. Az FTC természetesen továbbra is favoritja ennek a párharcnak, de mi is tudunk keményen küzdeni. Nem volt sok lehetőségünk, talán csak kettő-három. A visszavágón fog eldőlni a párharc, de a Ferencváros maradt a favorit. Mindent meg fogunk tenni, hogy hazai pályán is megmutassuk, mit tudunk.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC