nb1.hu

Izgalmas végjáték, gólgazdag finálé döntött a kupa sorsáról

Budapesti csapat szerezte meg az aranyérmet.

Az NB1.hu Minifutball Extraliga FINAL8 döntőjének szombati játéknapján az alapszakasz tabelláján előkelő helyen végzett csapatok jutottak a vasárnapi rájátszásba.

Nem hibáztak az esélyes csapatok és bejutottak a rájátszásba

A reggeli órákban az elődöntőbe jutás volt a cél a szombaton azonos pontszámmal végző együttesek összecsapásán. Hiába szerzett a találkozó elején vezetést a Szilasi és Barátai, a The Private Rooftop két percen belül megfordítva a meccset 3-1-re legyőzte fővárosi riválisát.

Az első elődöntő 1-1-es döntetlennel zárult, majd egy maratoni büntetőpárbaj végén a Chicago örülhetett. A Happy Bandur a bronzmérkőzés megnyerésével a harmadik helyen zárta a tornát. A másik ágon a Magyar Kupa-győztes Airnergy FC sima vereséget szenvedett a The Private Rooftop csapatától.

A döntőben a Chicago két szépségdíjas góllal már az első félidőben magabiztos előnyre tett szert, amit a második játékrészben tovább növelt. 3-0-s állásnál taktikát váltott a The Private Rooftop és vészkapussal két gólt is sikerült lefaragni a hátrányból az utolsó percekre, de a végén a torna legjobb kapusának választott Szacskó egészpályás góljával végleg eldőlt a bajnoki cím sorsa.

Elödöntők:
Happy Bandur – Chicago 1-1 (büntetőkkel 10-11)
Airnergy FC – The Private Rooftop 0-3
Döntő:
Chicago – The Private Rooftop 4-2
Bronzmérkőzés:
Happy Bandur – Airnergy FC 4-2

Az NB1.hu Minifutball Extraliga győztese a Chicago csapata lett. A TELJES EREDMÉNYLISTA

A torna gólkirálya Bita Mátyás (The Private Rooftop) lett 4 találattal, a viadal legjobb játékosának, főként a szombati teljesítményével kitűnő Horváth Benedeket (Happy Bandur) választották. A hétvége legjobb kapusának a győztes együttes hálóőre, Szacskó László lett.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC