nb1.hu

Irány az NB I: megkapta a licencet a Nyíregyháza, Tímár Krisztián a jövőjéről beszélt

Néhány nappal ezelőtt Tímár Krisztián neve is felmerült az Újpest FC következő lehetséges trénereként.

Az Újpesttel hozták hírbe a Szpari vezetőedzőjét: reagált a sportigazgató

A Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője a Nemzeti Sportnak adott interjújában röviden reagált az újpesti megkereséssel kapcsolatos hírre.

Szerződésem van a Nyíregyházával, és szeretném folytatni az itt elkezdett munkát.

Tímár Krisztián a klub átigazolási terveiről is beszélt.

„Lehetőség szerint magyar játékosokat keresünk, de légiós érkezését sem zárjuk ki. Fontos feladat és cél, hogy a csapat magját együtt tartsuk, a kulcsembereknek maradniuk kell. Alapvető, hogy megőrizzük a jó támadójátékunkat az NB I-ben is. Óriási lökést adhat, hogy végre a saját vadonatúj, csoda szép stadionunkban játszhatunk! Felfokozott a hangulat a városban, kilenc év után szerepel újra a Szpari az élvonalban, bízom benne, hogy rendre szép számú közönség előtt léphetünk pályára.”

A Nyíregyháza június 30-ig hazai környezetben, két felkészülési mérkőzést játszik a Cigánd, majd a szlovákiai Nagymihály ellen. Ezután Ausztriában további négy edzőmeccs vár a csapatra, de hogy pontosan kik ellen, egyelőre nem tudni. Tímár Krisztián együttese július 10-én visszatér Magyarországra.

A klub a hivatalos holnapján jelentette be, hogy az MLSZ Versenybizottsága elfogadta a Nyíregyháza Spartacus nevezési kérelmét: a Szpari a 2024/25-ös szezonban indulhat az NB-I-ben.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC