nb1.hu

Ilyen edzést még nem tartott a magyar válogatott

Sok nézőt vonzott a tréning.

A magyar női futballválogatottra az Eb-selejtező rájátszásában a skótok várnak, a párharc meccseit október 25-én és 29-én rendezik meg. Nemzeti együttesünk hétfőn Telkiben megkezdte a felkészülést a mérkőzésekre. Az MLSZ közleményéből kiderül, hogy alakulatunk tegnap nyilvános edzést tartott. A szövetség arra is rávilágít, hogy ez először fordult elő a női A-válogatott történetében. A tréningen telt ház volt, vagyis közel 400-an foglaltak helyet a lelátókon.

A foglalkozás után Csiki Anna, Fenyvesi Evelin és Zeller Dóra is nyilatkozott.

„Lépésről lépésre haladtam, a Fradiba igazoltam, majd meghívót kaptam a válogatottba, aztán Svédországban légióskodtam, ahol szintén meg kellett küzdenem azért, hogy befogadjanak és érvényesülni tudjak. Majd nemrég újabb mérföldkőhöz értem az életemben, hiszen nyáron sikerült Angliába igazolnom” – idézi Csikit az mlsz.hu.

„Az utóbbi években már azon is folyamatosan gondolkodtam, hogy mi lesz a játékos-pályafutásom után, ezért mindamellett, hogy a Fradiban, illetve a válogatottban játszom, a Ferencváros szervezési feladataiba is besegítek” – mondta Fenyvesi.

„Egy labdarúgó nemcsak a pályán, hanem azon kívül is labdarúgó. Ezalatt azt értem, hogy az edzés végeztével ugyanúgy odafigyelek mindenre, ami hozzásegít ahhoz, hogy jól tudjak teljesíteni, tehát fontos, hogy megfelelően aludjak, egyek, mentálisan a topon legyek” – fogalmazott Zeller.

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC