nb1.hu

Ijesztő fejsérülés: megnyugtató hírrel jelentkezett a DEAC játékosa

Az eszméletét is elvesztette.

Az NB III Keleti csoportjában a DEAC a BKV Előre otthonában vizitált vasárnap. A meccsen ijesztő jelenet is volt, hiszen a debreceniek játékosa, Orosz Marcell egy könyöklés miatt kórházba került. A futballista néhány pillanatig az eszméletét is elvesztette, de a klubhonlapnak már megnyugtató hírekkel szolgált:

„Számomra is sokkoló volt, ami történt, de már jól vagyok. A tegnapi nap még nehéz volt, leginkább érzelmileg, de van bennem annyi életszeretet, hogy át tudjam vészelni az ilyesmit. Egy-két másodpercnek éltem meg ezt a dolgot, ám technikai vezetőnk, Karikás Krisztián elmondta, volt azért az tíz másodperc is, amíg eszméletlen voltam. Az eseményt én is videóról néztem, nem volt szívderítő, holott ez benne van a sportban. Éltem már át néhány kalandot a pályán, fejsérülés terén is, eddig nem volt gond, általában az ellenfél maradt lent, nem én. Most viszont éreztem, hogy valami nincsen rendben, lehajoltam, és már nem bírtam tartani magam. Volt egy nagy baleset Budapesten, ezért később érkezett meg a mentő, ez nem jött jól nekem, de teljesen érthető, hiszen ott súlyosabb volt a helyzet. Amikor kórházba kerültem, Szabó Levente, a csapattársam szülei bejöttek hozzám, tulajdonképpen lelki támaszt nyújtottak, amit ezúton is szeretnék megköszönni. A CT-vizsgálat után mondta az orvos, hogy nincs nagyobb probléma, nem indokolt, hogy bent tartsanak. Édesapán rögtön elindult Miskolcról, és Levi szülei Gyöngyösnél adtak át neki. Holnap még vár rám egy vizsgálat, de pénteken edzésre kész vagyok” – mondta a deac.hu-nak Orosz.

A találkozó egyébként 1-1-es remivel zárult. A DEAC jelenleg a harmadik helyen áll az NB III-ban, míg a BKV Előre a 10. pozíciót foglalja el.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC