nb1.hu

Huszti Szabolcs és a Barcelona sztárjának rekordját állíthatja be a Frankfurt támadója

Illusztris társaságban a korábbi magyar válogatott játékos, amihez hétvégén csatlakozhat Lisztes klubtársa.

Omar Marmoush, az Eintracht Frankfurt gólvágója fantasztikus formában futballozik. Lisztes Krisztián és Fenyő Noah csapattársa az előző két Bundesliga-találkozóján két góllal és két gólpasszal járult hozzá csapata Kiel elleni győzelméhez, majd két góllal és egy gólpasszal a Bayern München elleni döntetlenhez. Amennyiben a 25 éves egyiptomi támadó a hétvégi, Leverkusen elleni bajnokin kioszt legalább egy gólpasszt, illusztris társasághoz csatlakozhat.

A Kicker összegyűjtötte, hogy a Bundesliga története során mindössze öt játékosnak sikerült három egymást követő mérkőzésen mindkét statisztikában jeleskednie, köztük van a korábbi 51-szeres magyar válogatott Huszti Szabolcs. A Fradival és Vidivel magyar bajnoki címet nyert középpályás a 2012/13-as szezonban a Hannover színeiben már a 2. fordulóban kiemelkedett: négy gólpasszal vétette észre magát a Wolfsburg otthonában elért 4-0-s kiütéses győzelem alkalmával.

A következő játékhéten a Werder Bremen elleni 3-2-es északi derbin szintén pazarul focizott. Huszti gólja és gólpassza után a Hannover hosszabbításban szerzett győztes találatát is a magyar játékos jegyezte, amit követően mezlevételért és a szurkolókhoz kirohanásért megkapta a második sárga lapját. Az egyhetes kihagyást követően a Nürnberg elleni győzelemből szintén góllal és két gólpasszal vette ki a részét.

Huszti Szabolcs előtt Roy Makaay és Robert Vittek, 2013 után Max Kruse és a Barcelona jelenlegi sztártámadója, Robert Lewandowski tudta megismételni ezt a minimum három meccsen át tartó remek sorozatot. Omar Marmoush a bajnokcsapat ellen bizonyíthat szombat délután 15:30-tól.

Lisztes gólerős csapattársára vetné ki a hálóját a Liverpool

Kipróbálnád a sportfogadást? A legjobb helyen jársz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC