nb1.hu

Hornyák Zsolt a hibák ellenére pozitívan értékelt és a Fiorentina elleni meccsre is kitért

A felcsútiak vezetőedzője a fáradság jeleit látta játékosain.

A Puskás Akadémia a Konferencia Liga-selejtezőjének visszavágóján 3-3-as döntetlent játszott Felcsúton az Ararat-Armeniával és továbbjutott a következő körbe.

KL: öt bombagól, a magyar válogatott szélsője remekelt, ukrán játékos lőtte tovább a Puskás Akadémiát

A találkozó után Hornyák Zsolt, a PAFC trénere értékelte a látottakat az M4 Sport riporterének.

„Akadt némi hiányérzetem az első félidőben, főként a középpályán, mivel nem voltunk aktívak és agresszívak. Kicsit a fáradtság jeleit láttam a csapatomon, kevés labdát tudtunk megtartani. A második félidőre ez egy kicsit változott, a cseréink jól szálltak bele ebbe a nehéz mérkőzésbe, de többet kellett volna tartanunk a labdát. Úgy érzem, hogy feleslegesen adtuk el a labdát az ellenfél harmadik gólja előtt, de a Favorovnak volt egy nagyon jó szabadrúgása, amely miatt nem kellett hosszabbítást játszanunk. Örülök a továbbjutásnak!”

Megmondom őszintén, én nagyon féltem ettől a mérkőzéstől, mert tudtam, hogy milyen ereje van az Araratnak, és hogy mennyire felépült az örmény foci, hiszen egyre több pénz áramlik az ottani labdarúgásba. Nagyon értékelem, hogy tovább tudtunk jutni.

A Puskás Akadémia vezetőedzője a leendő ellenfélről is szót ejtett.

„Tudjuk jól, hogy nem egyszerű ellenfél a Fiorentina. Ez egy nagy motivációs faktor volt a játékosaink számára, de sokkal jobb játék kell majd, mert egy nagyon nívós ellenféllel szemben lépünk pályára. Bízom a csapatomban, hogy jó mérkőzést fogunk játszani velük.”

A csapatkapitány a kiállítást érő könyöklést, a meccs hőse az első gólját elemezte

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC