nb1.hu

Hornyák szerint lebecsülte őket a Fiorentina

A bravúros eredmény ellenére kicsit csalódott volt a Puskás Akadémia vezetőedzője.

A Puskás Akadémia bravúros, 3-3-as döntetlent játszott az olasz Fiorentina otthonában a Konferencia-ligában. A felcsútiak vezetőedzője, Hornyák Zsolt értékelt a mérkőzést követő sajtótájékoztatón és kiemelte, kissé lebecsülte őket a Fiorentina.

Ha figyelembe vesszük, hogy a Fiorentinával játszottunk, elégedettnek kellene lennem a döntetlennel, de nem vagyok az… Nem gondoltam volna a meccs előtt, hogy hiányérzetem lesz. Úgy éreztem, a hazai csapat kissé lebecsült minket – kétségtelen, új klub vagyunk az európai futballtérképen.

Nagyon sajnáltam, hogy az első félidő végén gyerekes hibából gólt kaptunk. A végén megmutatta a csapat, hogy van ereje és tartása, sikerült egyenlítenünk” – mondta Hornyák Zsolt.

A hazaiak nyáron kinevezett trénere, Raffaele Palladino dühösen nyilatkozott a találkozó után. Szerinte csapata még keresi az identitását, illetve azokkal a játékosokkal biztosan elbeszélget, akik nem játszottak jól.

„Megmagyarázhatatlan, szörnyű kezdés volt. Két súlyos hibából kaptunk két gólt, még jó, hogy aztán felébredtünk. Egyértelmű, hogy még keressük az identitásunkat, de a második félidőben már más hozzáállást, játékot mutattunk. Ezt szeretném látni mindenkitől… Akiknek nem tetszett a játéka, azokkal beszélgetni fogok, de ez az én felelősségem.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC