nb1.hu

Honvéd: válogatott védő érkezett, egy csatár távozott

Az átigazolási időszak lejárta előtt és után is volt mozgás Kispesten.

Az átigazolási időszak hajrájában Kispestről Soroksárra szerződött Kundrák Norbert. A 25 éves támadó egy év után távozott a Honvéd csapatától, ahová Debrecenből szerződött. A XXIII. kerület nem lesz ismeretlen közeg a számára, hiszen 2018 januárjától másfél éven át futballozott ott, mindvégig a Ferencváros kölcsönjátékosaként. Ezalatt 55 meccsen 17 gólt szerzett.

Eközben érkezőt is bejelentett a Budapest Honvéd, amely már az átigazolási időszak után állapodott meg Hangya Szilveszterrel a közös folytatásról. Erre azért volt lehetőség, mert a tízszeres válogatott balbekk szabadon igazolható játékosként csatlakozott a kispestiekhez.

Hangya nehéz, műtétekkel és kihagyásokkal teli időszakon van túl. Az előző szezon végéig a Fehérvár alkalmazásában állt, tétmeccsen viszont utoljára bő másfél éve, 2023 februárjában szerepelt.

„Az előző szezon utolsó öt bajnokiján már keretben voltam, április óta teljesen egészséges vagyok. Hosszú út van mögöttem, az elmúlt időszakban pedig már csak arra koncentráltam, hogy próbáljam magam szinten tartani. Az III. Kerülettel is készültem, szeretném megköszönni nekik, hogy befogadtak, támogattak, ezen kívül pedig egyedül is sokat edzettem, hogy megfelelő állapotban legyek. Nagyon várom már, hogy újra pályára lépjek! Hat évet voltam Fehérváron, éreztem már, hogy új impulzusra lenne szükségem, úgy vélem, Kispest a megfelelő hely ehhez, mindent meg fogok tenni a Honvéd sikeréért” – mondta a honvedfc.hu-nak.

Hangya nemrég az NB1.hu Hétközi Forduló című műsorának vendége volt, ahol az aktuális témák mellett bővebben beszélt a mögötte álló nehéz időszakról.

 

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC