nb1.hu

Honvéd: helyzetjelentés a sérültekről

Ketten is kidőltek a Ferencváros elleni meccsen.

Az NB I előző fordulójában a Honvéd a Ferencváros otthonában 3-0-s vereségbe futott bele. A kispesti csapatban Dúzs Gellért és Brandon Domingues is kezdő volt a hétvégi összecsapáson, de sérülés miatt egyikük sem tudott végig a pályán lenni. A kapust a 29. percben, a légióst pedig a 62. minutumban kellett lecserélni.

A Honvéd a hivatalos oldalán adott helyzetjelentést a sérültek állapotáról:

„Dúzs Gellértet és Brandon Dominguest is sérülés miatt volt kénytelen lehozni a pályáról Dean Klafuric a Ferencvárossal vívott szombati bajnokin. Kapusunk Kristoffer Zachariassennel ütközött és bár az ápolást követően még megpróbálta folytatni a mérkőzést, végül sántikálva, a térdét fájlalva hagyta el a Groupama Arénát, míg Brandon Domingues a második félidőben maradt a földön, a combja pedig megakadályozta abban, hogy visszatérjen a pályára.

Ami a térdsérülést illeti, Dúzs Gellért jobban van, kapusunk betegség miatt pihen, de amint minden rendben lesz, edzésbe is állhat. Brandon Dominguesnek a combfeszítő izma sérült meg, kezeléseken vesz részt és bízunk benne, hogy mihamarabb ismét számíthatunk a francia szélsőre” – olvasható a közleményben.

A 28 ponttal rendelkező Honvéd jelenleg a 11. helyen áll az NB I-ben. A kispestiekre péntek este sorsdöntő mérkőzés vár, hiszen az Újpestet fogadják. Korábban már jeleztük, hogy ezen a meccsen Szappanos Péter és Zsótér Donát is pályára léphet.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC