nb1.hu

Honvéd: eldőlt a klublegenda sorsa, megtalálta új csapatát a támadó

Nyáron vonult vissza a kispestiek ikonja.

Ivan Lovric a visszavonulása után is marad a Honvédnál. Az NB II-es klub tájékoztatása szerint a nyáron visszavonult Lovric a Magyar Futball Akadémia szakmai stábjában folytatja pályafutását, ahol egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik majd.

„Teljesen más ez a feladat, mint játékosnak lenni, de élvezem az új munkát, szeretem ezt csinálni. Nagyon jól érzem magam a gyerekek mellett, látom, hiszek benne, hogy tudok nekik segíteni és ez a legfontosabb, hogy mi edzők hozzájáruljunk a fejlődésükhöz. Szeretném átadni nekik azt a rutint, azt a tudást, ami bennem van, motiválni akarom őket, hogy ezzel is segítsem az előrelépésüket. Jól fogadtak a fiatalok, vannak csibészek is a srácok között, amivel nincs is semmi baj, szeretem az ilyet, a lényeg, hogy az edzéseken mindenki keményen dolgozzon. Nagyon fontos a karakter, hogy fejben rendben legyen az adott játékos, enélkül már az utánpótlásban sem lehet sikert elérni. Emellett rengeteget kell tanulni, figyelni, fejlődni, de fejben mindenképp a topon kell lenni. Az edzőkollégák is jól fogadtak, a képzések mellett tőlük is folyamatosan tanulok, minden edzésből lehet tanulságokat gyűjteni, előrelépni, nekem pedig ez a célom” – idézi a honvedfc.hu a fővárosi klub legendáját.

Lovric 2011 telén fogadta el a kispestiek ajánlatát, és egy év megszakítást leszámítva 12 esztendőn keresztül volt a Honvéd labdarúgója.

Közben az is eldőlt, hogy a Honvédtól távozó Bobál Gergely az Ajkában folytatja a karrierjét. Bobállal az ajkai alakulat 2 éves szerződést kötött. A 28 éves támadó az előző idényben 22 NB II-es bajnokin 6 gólt szerzett a Honvédban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
ETO FC Győr
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Fehérvár FC
MTK Budapest
Nyíregyháza Spartacus FC
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC